Kotimaisuus

Käytän kitaroideni valmistuksessa suomalaista kuusta, mäntyä, tervaleppää, koivua, loimukoivua, pihlajaa, tammea ja vaahteraa. Lisäksi kokeilun alla on muidenkin hyödyttömänä pidettujen puulajien sopivuus kitaran eri osiksi.

Uniikki

Halutessasi voit asiakkaanani suunnitella oman kitarasi mallin. Teen siitä piirustukset ja sen jälkeen hiomme sen yhdessä toiveittesi mukaiseksi uniikiksi, juuri sinulle sopivaksi.

Valikoimiini kuuluu akustinen, puoliakustinen ja sähkökitara sekä bassokitara.

Luontoaiheinen

Omat mallini pohjaavat vahvasti luontoon. Värityksessä pyrin myös toteuttamaan luonnon kauniita värejä.

Puutavaran ja osien laatu

Puutavaran hankinnassa käytän hyväkseni vuosikymmenten tuomaa kokemusta. Kaikki lähtee jo metsästä eli puiden kasvupaikka on tärkeä samoin kaatoajankohta. Sahaan puut omalla sahalaitoksellani. Näin varmistan, että puut on sahattu oikein. Kuivaus on myös tärkeää. Ilmakuivaus antaa parhaan tuloksen. Kuivaus kestää kaikkiaan viisi vuotta, joten se vaatii pitkäjänteisyyttä. Satulat valmistan poronsarvista. Osat kuten potikat, virityskoneistot, mikrofonit ja kielet ovat hyvälaatuisia, tunnettujen valmistajien tekemiä.

Ja lopputuloksena on laadukas, kaunis, yksilöllinen luontoarvoja korostava suomalaisen käsityötaidon tulos, kotimaisesta puusta valmistettu mahtavasti soiva kitara.